Az iskolai nyári szünet ideje alatt lehetőségünk van egy nagyobb termet dojová alakítani. A lehetőséget természetesen minden évben megragadjuk, de ennek feltétele a helyszín megfelelő előkészítése is… :).

Szóval nincs más hátra, mint előre – irány a tisztítószerek és eszközök fegyvertára :). Mindkét napon annyian voltunk, hogy minden előre eltervezett tennivalót gördülékenyen el tudtunk végezni, sőt még túl is teljesítettük a tervet.

Szorgalmas kezek forgatták, a seprűket, partvisokat, a vizes és száraz törlőkendőket és csakúgy mint tavaly idén is volt gépesített gyalogságunk (porszívós alakulat :)). Kedd estére mindkét terem és a folyosók is tisztán ragyogtak (falak, mennyezet, lámpatestek, szúnyoghálók, ajtók, ablakok, padló, eszközök, mosdó, stb.), és persze a tatamik is mindkét oldalukon lemosva, szárazra törölve kerültek be a dojoba.

 

A holnapi napon (2012.06.27.) a vizsgázók – klubunk 6. kyu vizsgát tart – minden tekintetben tökéletes körülmények között mutathatják meg felkészültségüket shihan Berkes László, a Magyar Ju Jitsu Szövetség Elnöke előtt.

a befejező csapat 🙂 – a bicaj is okozott vidám pillanatokat… 🙂

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet