Kora délután a Mozgás Központ felé kanyarodtam, gondoltam benézek és meglesem hogy áll az esti bulira a készülődés. Peti és Sanyi bográcsban készülő finomságai már jó úton haladtak afelé, hogy estére az asztalok főszereplői legyenek :). A zenegép is beüzemelés alatt állt és a terem díszítése is előrehaladt állapotban volt már. Minden előzmény adott volt tehát egy jó hangulatú év búcsúztatóhoz :).

Szóltam Petinek, hogy kicsit később tudunk érkezni, de még így sem mi voltunk az utolsók :). Köszöntünk mindenkinek és bár a táncparketten már többen is jó hangulatban “formagyakorlatoztak” (táncoltak) :D, mi úgy döntöttünk először a bográcsos finomságokat kell megkóstolnunk. Harcsapaprikás túrós csuszával, illetve marha pörkölt volt a sorrend :). Ismét megerősíthetem a korábbi kijelentésem, ha valami varázslat folytán egyik pillanatról a másikra Peti és Sanyi elveszítené minden eddigi tudását a ju jitsu-t illetően, akkor nyugodtan adhatnának leckéket a főzőtudományukból, hiszen nagyon sok követőjük lenne… :D. A két fő fogás mellett ott sorakozott a szendvicsek sokasága éppen úgy mint a sütemények sokféle kavalkádja. Volt miből választani és az volt a legjobb, hogy bármit is választottunk nem lehetett rosszul dönteni. Hasonlóan pazar volt a kínálat az innivalók terén is, mindenki megtalálhatta a neki legjobban tetsző ízeket.

Közben mintegy húsz fősre duzzadt a társaságunk, aminek egyik része folyamatosan edzésben volt a táncparketten :), a másik része pedig jókedvűen beszélgetett valamelyik asztalnál. Még az is táncolni indult, aki köztudottan nem egy géppuska lábú Fred Astaire (ez voltam én :)), de a hangulatfelelős szép hölgyek invitálását modortalanság lett volna nem elfogadni, így hát jött aminek jönnie kellett… :).

Sanyi barátunk igazi vadnyugati country hangulatot varázsolt közénk, amikor semmivel nem összetéveszthető egyéni stílusú mozgáskoordinációval kápráztatta el a baráti társaságunkat, a megfelelő zenemű felcsendülésekor 😀

Tánccal, falatozással, finom itókákkal és jó hangulatú beszélgetésekkel telt-múlt az idő éjfélig, amikor a Himnusz hangjaival léptünk át az új esztendőbe. Peti barátunk újévi köszöntőjét követően tiszta szívvel kívántunk egymásnak szerencsét, sikert, boldogságot és jó egészséget a 2012. évre. Majd visszatértünk oda ahol a 2011. évet befejeztük… jó kedv, tánc… és ez tartott addig ameddig ki-ki bírta szusszal… 🙂

 

Tetszett? Oszd meg másokkal is!

Hagyj üzenetet