Részvétel az Egészséges Vásárhely Programban!

Bejegyzés képe

Az Egészséges Vásárhely Program (EVP) létrejötte óta olyan projektek megvalósításán dolgozik, amelyek a lakosság széles rétege felé közvetítik az egészséges életmóddal kapcsolatos tudást, ismereteket és gyakorlati tapsztalatokat. A program keretein belül sok olyan rendezvény jött létre (szűrővizsgálatok, életmód tanácsadás, futó verseny, biciklis megmozdulás, egészség és sport napok, stb.), amely nagyszámú résztvevőt megmozgatva járult hozzá a projektcélok eléréséhez.

Az EVP négy programelemmel kívánja elérni a lakosságot:

 1. A gyermekeknek és fiataloknak szóló programok kiemelt figyelmet fordítanak a mindennapos testnevelésre, a túlsúly megelőzésére és a túlsúlyos gyermekek kezelésére, a dohányzás megelőzésére és visszaszorítására, a drogprevencióra, a személyiség fejlesztésére, a szükséges védőoltásokra, valamint az egészségtan iskolai oktatására.

 2. Az aktív korúaknak szóló elem a férfiak és nők szűrésére, a rendszeres testmozgás, az egészséges táplálkozás és a dohányzásról való leszokás segítésére fordít kiemelt figyelmet.

 3. Az időseknek szóló program középpontjában az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás és célzott szűrések állnak.

 4. Valamennyi korosztály esetében kiemelt cél a szív és érrendszeri betegségek és a rosszindulatú daganatok kockázatának csökkentése és a lelki egészség megőrzése.

A fenti programelemekhez kapcsolódva az EVP Egészségfejlesztési Iroda a 2015. évben, az egészséges életmódhoz kötődő új mozgásprogramokat indít, amelyek lebonyolításában a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely partnerként vesz részt.

A foglalkozások ingyenesek, egy résztvevő akár több foglalkozás munkájába is bekapcsolódhat.

A Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely az alábbi foglalkozásokat tartja:

.

1. Önvédelem – Egészségmegőrző, tartásjavító, képességfejlesztő tréning

célja: a mozgás élményén keresztül az általános életminőség-érzet javítása

időpont:

hölgyek – szombat 15.00

férfiak – vasárnap 15.00

.

2. Önvédelem – Kondicionáló tréning

célja: az ember egészének (fizikai és mentális) kondicionális fejlesztése

időpont:

hölgyek – szombat 16.00

férfiak – vasárnap 16.00

.

3. Önvédelem – technikák és taktikák

célja: olyan alapvető ismeretek átadása, amelyek birtokában hatékonyabban lehetünk képesek egy önvédelmi helyzet megfelelő kezelésére.

időpont:

hölgyek – szombat 17.00

férfiak – vasárnap 17.00

Külön csoportokat szervezünk a hölgyek és az urak számára. A foglalkozásokat a Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely instruktorai vezetik. A hölgyek csoportját Füvesi Márta, az urakét Füvesi Sándor irányítja.

A mozgásprogramban résztvevők, az EVP életmód tanácsadási programjába is bekerülnek. A foglalkozásokat rendszeresen látogatók személyre szóló programkártyát kapnak, amellyel a program lezárásakor a szerencsések értékes nyereményeket vehetnek át.

A program célja: olyan mozgásforma tanítása, amelyben mindenki megtalálhatja a maga számára, a kondíció megőrzésére, javítására, a mentális erősödésére és a saját önvédelmére lehetőséget nyújtó mozgásformát, melyet egy hasonló gondolkodású közösségben végezhet.

A foglalkozások helye:

A Ju Jitsu Klub Hódmezővásárhely edzőterme

6800 Hódmezővásárhely, Róka u. 4.

Érdeklődni a +36-30-365-5628 telefonszámon Füvesi Sándornál, vagy a itt a honlapon, és a megadott elérhetőségeken, illetve az EVP irodájában lehet.

EFI-JJKH

.      .      .

kapcsolódó oldal

Önvédelmi foglalkozások az EVP-EFI szervezésében

Összes hír

Hozzászólások

 1. Beküldve: 2015. január 26. hétfő 12:58 | Permalink

  Örömünkre szolgál, hogy az Önvédelem foglalkozások máris sok érdeklődőt vonzanak és az még inkább, hogy ezek száma minden alkalommal emelkedik.

  Azért, hogy a továbbiakban is képesek legyünk minden alkalommal megfelelő szintű szolgáltatást nyújtani, kérünk mindenkit, aki úgy gondolja hogy szeretne részt venni valamelyik foglalkozáson, az a megadott telefonszámokon előre jelentkezzen be; illetve a klub honlapján ezen az oldalon (http://hodjitsu.hu/forum/topic/evp-onvedelem) közvetlenül is jelezheti a részvételi szándékát.

  A jelentkező kérem adja meg a nevét, a dátumot, és hogy melyik foglalkozáson szeretne részt venni.

  Amennyiben mégsem tud eljönni a tréningre, azt kérjük szintén előre jelezni felénk, hiszen így egy másik társunknak lesz lehetősége ott lenni.

  A klub honlapjának fórum oldalán (http://hodjitsu.hu/forum/topic/evp-onvedelem) folyamatosan frissíteni fogjuk a beérkezett jelentkezéseket.

  Találkozunk az edzőteremben, köszönettel és üdvözlettel:
  Füvesi Sándor

  ui. akinek pedig véleménye vagy hozzáfűznivalója van, hát csak rajta, tegye közkinccsé … 🙂

 2. Beküldve: 2015. november 5. csütörtök 15:53 | Permalink

  A program 2015. szeptember végén befejeződött, az elvégzett munkáról és az elért eredményekről itt olvasható egy rövid beszámoló:

  http://hodjitsu.hu/hirek/evp-efi-projektzaro-konferencia-2015-oktober-28/

  A program folytatásaként klubunk új csoportokat indított, erről a klub csoportjainak ismertetésénél, vagy az alábbi hírben lehet részletesebb információhoz jutni:

  http://hodjitsu.hu/hirek/az-onvedelmi-mozgasprogram-folytatasanak-lehetosege-2015-oktoberetol/

Szólj hozzá!

Az e-mail címed sehol sem jelenik meg, harmadik fél nem férhet hozzá.
A *-gal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

*
*

Az alábbi HTML elemek és attribútumok használhatók: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>